26 штатів Америки звернулися до суду з проханням скасувати реформу охорони здоровя
У США влада 26 штатів, а також Національна федерація незалежного бізнесу (National Federation of Independent Business - NFIB) звернулися до Верховного суду з проханням визнати незаконною реформу охорони здоров'я, проведену адміністрацією Барака Обами. Як повідомляє Associated Press, у поданому вчора позові міститься вимога скасувати всю реформу цілком, а не тільки окремі, найбільш спірні, її положення.
Крім того, автори позову просять суд прийняти рішення до президентських виборів 2012 року.
У числі штатів, які підтримали цю ініціативу, виявилися: Флорида, Алабама, Аляска, Аризона, Колорадо, Джорджія, Айдахо, Індіана, Айова, Канзас, Луїзіана, Мен, Мічіган, Міссісіпі, Небраска, Невада, Північна Дакота, Південна Дакота, Огайо, Пенсільванія, Південна Кароліна, Техас, Юта, Вашингтон, Вісконсін і Вайомінг.
У цей же день адміністрація президента США подала до Верховного суду апеляцію на рішення Федерального апеляційного суду в Атланті, штат Джорджія, який визнав неконституційною основну частину закону про охорону здоров'я.
У серпні цей суд ухвалив, що незаконним є положення, згідно з яким громадян США, не купили медичну страховку, будуть штрафувати. Це правило повинне набути чинності в 2014 році.
Проведення реформи охорони здоров'я було однією з ключових завдань, яке поставив перед своєю адміністрацією Барак Обама після того, як став президентом США. У березні 2010 року закон схвалив Конгрес, після чого Б. Обама його підписав.
Реформа, яка передбачає, що всі громадяни країни повинні придбати медичну страховку, викликала серйозні розбіжності та суперечки як у політичних колах, так і в американському суспільстві. Проти реформи проходять демонстрації, а суди окремих штатів періодично визнають неправомірними окремі положення закону.
22 грудня 2024 року
Вас может заинтересовать
Алименты
Все что касается алиментных обязанностей. Подробнее
Сімейні проблеми
Сімейні суперечки крадуть у людей дуже багато часу, сил і грошей. Розпад сім'ї зазвичай, погане подія, а за ним зазвичай слідує розділ майна подружжя та вирішення питання спілкування з дітьми. Всі ці проблеми вимагають звернення в судові інстанції, якщо колишнє подружжя не змогли знайти спільну мову. Брак и семьяСпадкові спори
Вступ у права успадкування часто пов'язане з великими перешкодами. Спадкування за законом і заповітом має відмінності по своєму порядку. Зразки заяв, у справах пов'язаних з отриманням спадщини. НаследствоЖитлове приміщення і право користування
Приклади позовів у цивільних справах, пов'язаних з правом на житло. Право на житло це право проживання володіння користування. Тут виникає багато суперечок і розбіжностей. Помітна різниця між власністю іарендой. З цих же причин відомі суперечності визначення порядку користування квартирою і по розділу особового рахунку. Шаблони позовних заяв допоможуть розібратися які саме вимоги потрібно вказувати в позовній заяві до суду. Жилищное правоЗавдана шкода та її відшкодування
Буває, що нашій власності завдають збитків. Збиток може бути матеріальний, нематеріальний. Визначається це залежно від вини наявності недбалості. Залежно від наявності-відсутності наступає обов'язок відшкодувати заподіяну шкоду. І кожен, чиїм інтересам завдано шкоду вимагає її відшкодування. Биті машини, збиток неповнолітнім та інше Возмещение вредаАварія на дорозі
Знищення особистого засоба пересування не буде приємним часом. Той хто переживав це подія підтримає цей вислів. Але якщо це відбулося, кожен змушений якось вирішувати цю проблему. Коли інспектор намалював пояснення страхові документи виклики страховиків схеми часто виникає вимога про додаткову компенсацію шкоди, та зменшення продажної вартості ДТПАналітичні огляди
Викладачі говорили, якщо думаєш бути чудовим юристом, не перестаючи стеж за законотворчістю. Або за оглядами законотворчості, зробленими іншими фахівцями. НовостиПоследние комментарии
[18-05-2017 21:25] Елена Скажите пожалуйста я одинокая мать воспитываю трёх детей могу ли я получить ...
[17-05-2017 15:40] Владислав Якщо мій друг Максим (56 років) став інвалідом 2 групи, то може ...
[06-05-2017 18:18] Віктор Опанасович Мій батько прописаний та проживае в квартирі, власником якої є його дочка. ...
[25-04-2017 12:30] Адвокат Глава 86 СПАДКУВАННЯ ЗА ЗАКОНОМ Цивільного кодексу України ...
[25-04-2017 11:47] Евгений Подскажите ссылку на Закон, где указана именно такая трактовка "Родичами першого ступеня ...